Particulier

Politie Keurmerk Veilig Wonen® voor consumenten - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar ook psychische schade. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. In een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de kans op een inbraak 90% kleiner dan voor woningen zonder PKVW. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Het keurmerk richt zich voornamelijk op de gelegenheidsinbreker. Dat is bijvoorbeeld een junk die met een schroevendraaier op zak langs woningen loopt en kijkt waar een slot eenvoudig opengebroken kan worden of straatcriminelen die snel een tv of computer uit de woonkamer willen weghalen.

Onze organisatie beschikt over het certificaat “Preventieadviseur Bestaande- en Nieuwbouw volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen®“. Ook kunnen wij als Gecertificeerd Keurmeester van het Politie keurmerk Veilig Wonen® controles op bestaande- en nieuwbouwprojecten uitvoeren. Het verrichten van de vereiste beveiligingen voor uw woning, bedrijfsobject of woningbouw-organisatie is bij ons dus in goede handen.