Hotel

Sluitsystemen voor hotels - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Een sluitsysteem is in het algemeen een manier om af te sluiten. In het bijzonder een systeem van cilinders en sleutels waarbij grotere of kleinere groepen sleutels vooraf bepaalde cilinders kunnen bedienen. Bij verlies moet altijd minimaal één cilinder met de bijbehorende sleutels worden vervangen. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om te bekijken of wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van het sluitsystemen. Wij beschikken over de kennis van sluitsystemen van diverse producenten, waarbij o.a. de opbouw van het plan en assemblage van de sluiting binnen de eigen organisatie kan geschieden. Indien u op zoek bent naar betrouwbare en goed geprijsde sluitsystemen dan bent u hier aan het goede adres. Onze deskundigen adviseren u graag!

EVVA is ons huismerk voor betrouwbare, flexibele en betaalbare oplossingen op het gebied van sloten en sluitsystemen. Voor zowel particulier als ondernemer is EVVA de juiste oplossing. De EVVA MCS sloten zijn een toonbeeld van innovatie op het gebied van cilindersloten. Alle voorkomende sluitsystemen, hangsloten, cilindersloten etc. zijn in het EVVA leveringsprogramma beschikbaar.

Van A tot Z beschikt via EVVA over een ‘eigen profiel’ voor DPS-sluitsystemen (Dubbel Profiel Systeem). Dit zijn gecertificeerde sleutels, sloten en cilinders (die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen ®). Van A tot Z is geautoriseerd om deze sleutels, sloten, cilinders en complete sluitsystemen te leveren of aan te passen. Het grote voordeel hiervan is, is dat u als bedrijf in urgente situaties niet afhankelijk bent van fabriekslevering. Sleutels, sloten, cilinders en sluitplannen kunnen dus (mits in het bezit bent van het bijbehorende certificaat) direct door ons geleverd of aangepast (mits in het bezit bent van het bijbehorende certificaat) worden.

Ons vakmanschap op dit gebied staat na meer dan vijftig jaar ervaring uiteraard garant voor een adequate oplossing en afhandeling bij bestaande en onvoorziene omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende oplossing gebaseerd op de EVVA-technologie. Alle door ons geleverde Evva sluitsystemen zijn bovendien volledig klop- en slagsleutel bestendig.

Zie ook de site van EVVA Nederland voor informatie.