Woningbouw

Sloten vervangen & sleutels rekeyen - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Uw sloten zijn de beste vorm van beveiliging. Sloten houden ongewenste bezoekers buiten, zodat u zich veilig kunt voelen in uw woning. Maar sloten zijn alleen nuttig als u de enige bent die de sleutel in handen heeft. Hoe meer mensen mogelijk een sleutel van uw huis hebben, hoe minder veilig uw slot wordt. Daarom kunt u overwegen de sloten in uw huis te vervangen en uw slot van een nieuwe sleutel te voorzien om ongewenste toegang te voorkomen.

Wanneer moet u uw sloten vervangen?

  1. Het is altijd een goed idee om de sloten te vervangen wanneer een gebouw of woning van eigenaar is veranderd. Hoewel de eigenaars u misschien alle sleutels hebben gegeven die zij in hun bezit hadden, kunt u niet weten of zij alle sleutels veilig hebben bewaard. Er kunnen kopieën van uw sleutels zijn die van de oorspronkelijke sleutelset zijn gemaakt, of extra sleutels die de oorspronkelijke eigenaars mogelijk hebben zoekgemaakt. Als u de geschiedenis van een sleutel of slot niet kent, is een nieuwe sleutel maken altijd een goed idee.
  2. Een nieuwe sleutel maken kan ook nodig zijn als u uw sleutels kwijt bent. Het maakt niet uit of de persoon weet waar u woont of dat hij de sleutel aan u terugbezorgt. Het kopiëren van sleutels is veel eenvoudiger geworden, en het aanbrengen van een nieuwe sleutel is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat u veilig bent.
  3. Als iemand in het bezit is geweest van uw sleutel en u wilt niet dat hij of iemand met wie hij omgaat toegang heeft tot uw eigendom, is het vervangen van sloten altijd een goede keuze. U wilt dat uw deuren altijd veilig aanvoelen, en als u weet dat iemand uw sleutel heeft of kopieën van uw sleutel heeft gemaakt, vermindert dat het gevoel van veiligheid dat sloten moeten bieden.

Het is altijd een goed idee om uw sloten opnieuw te laten sleutel wanneer u zich niet prettig voelt bij het idee dat anderen toegang tot uw huis kunnen hebben. Uw sloten zijn er niet alleen voor uw bescherming – ze zijn er ook voor uw gepercipieerde bescherming. Als u zich niet veilig voelt in uw huis, dan doen uw sloten hun werk niet.