Woningbouw

Slimme sloten of ouderwetse sloten? - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Een veilig en goed deurslot is nodig om uw waardevolle spullen te beschermen als u zelf niet thuis bent. Daar kunt u ook slimme sloten voor gebruiken, maar op een andere manier die een betere veiligheid geeft. Sloten bieden een toegevoegde waarde aan onze veiligheid. Er zijn meer een meer inbraken en ook beveiligingssystemen worden geüpdatet om deze dreigingen de baas te kunnen.

De vraag is welk beveiligingssysteem beter is voor het beschermen van uw huis, ouderwetse of slimme sloten? Dit zal nog wel enige tijd onderwerp van discussie blijven.

Ouderwetse sloten:
Met een ouderwetse slot gebruikt u een sleutel om uw deur te openen en te sluiten. Niemand kan dit slot openen zonder de sleutel. Deze sluitsystemen zijn verkrijgbaar van klein tot groot, afhankelijk van de grootte van uw deur en wat u nodig heeft.

Slimme sloten:
Slimme sloten openen en sluiten een deur op een andere manier. Deze sloten werken mogelijk alleen wanneer ze zijn aangesloten op elektriciteit of internet en er moet een speciale code voor ingetypt worden.

Wat is er nodig voor hightech beveiliging?

Beide soorten sloten hebben hun waarde en het hangt van de toepassing af welke het best beveiligd. Beide sloten kunnen worden vergrendeld of ontgrendeld de daarbij behorende openingsmethode, of het nu een sleutel of een specifieke code is. Ouderwetse sloten kunnen gemakkelijk worden opengebroken en daarom zijn slimme sloten beter. In vergelijking worden slimme sloten meer gebruikt in de commerciële sector vanwege de hoge graad van beveiliging die deze bieden.Op basis van uw waardevolle spullen moet u een passend sluitsysteem kiezen.