Woningbouw

Hoe maakt u dezelfde sleutel voor meerdere sloten? - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Het is niet altijd praktisch om voor elke deur van uw huis of bedrijfsgebouw een andere sleutel te hebben. Een dubbele set sleutels in geval van verlies van het origineel en weten waar de kopieën voor medewerkers of buren zijn, maken dat soms lastig.

Gelukkig kunt u zich nu ontdoen van uw sleutelbos en door een en dezelfde sleutel te gebruiken om meerdere sloten in uw gebouw te openen en te sluiten. Laten we eens kijken hoe! U kunt kiezen uit een van de twee vereenvoudigde oplossingen die hieronder worden besproken om meerdere verschillende sloten te openen met dezelfde sleutel.

Het Master Key Systeem

In de afgelopen twee decennia heeft de technologie een revolutie teweeggebracht, en de veiligheid van gebouwen is daarop geen uitzondering. Een van die technologische innovaties is het Master Key Systeem, waarmee u uw beveiligingssysteem kunt vereenvoudigen en versterken door dezelfde sleutel te houden om meerdere sloten te openen. De sloten in een hoofdsleutelsysteem kunnen met meer dan één sleutel worden geopend. Het hoofdsleutelsysteem geeft de bedrijfseigenaren nauwkeurige controle over hun gebouw door hen verschillende toegangsniveaus in bepaalde gebieden te laten regelen. Er zijn veel verschillende niveaus van het hoofdsleutelsysteem. Drie daarvan worden hieronder besproken.

Master Key: Een hoofdsleutel die alle sloten in een Master Key systeem kan ontgrendelen. Ondernemers, managers en conciërge personeel kunnen de kopieën van deze sleutel hebben om elke deur in een gebouw te ontgrendelen. Als uw gebouw is opgesplitst in verschillende verdiepingen of onderverdelingen, kunt u dezelfde sleutel aan bepaalde mensen geven om een deur in een verdieping te openen, terwijl elke deur zijn eigen sleutel behoudt.

Sub Master Key: Wordt verstrekt aan de medewerkers in een kantoorruimte om de deuren van hun kantoor te openen en of toegang te krijgen tot de andere gebieden waarvoor zij bevoegd zijn.

Onderhoudssleutel: Stelt de medewerkers in staat om toegang te krijgen tot gedeelde ruimtes in het pand, zoals de keuken, de telefoonruimte of de wellnessruimte.

Rekeying

Zijn uw sloten in goede staat of gewoon nieuw? Het is niet nodig om ze te veranderen. De beste oplossing is een hoofdsleutel voor meerdere sloten met meerdere sleutels. De techniek is om de pennen in de sloten te verwisselen, zodat alle sloten met één enkele sleutel kunnen overeenkomen. Hiervoor is het essentieel dat uw oude sloten bij elkaar passen; hetzelfde model, merk en met hetzelfde aantal pinnen. Zo kunt u uw beveiligingssysteem vereenvoudigen zonder al te veel geld uit te geven.

Een oplossing voor vele problemen

Het is altijd een verantwoordelijkheid geweest om alle sleutels veilig te bewaren. Deze technieken helpen als alternatief voor:
· Tijd te besparen bij het vinden van de juiste sleutel tussen vele sleutels
· Om veel sleutels te dragen
· Gemakkelijke toegang tot vele deuren
· Verloren sleutel of de sleutelbos
· Geen stress van het beheren van dubbele sleutels van elke deur
· Om na verloop van tijd de sloten te verwisselen
· Gestolen sleutels
· Behoud het aantal exemplaren
· Sleutels gegeven aan werknemers of bewakers
· Met meerdere eigenschappen, kunt u gemakkelijk de specifieke sleutel van een eigenschap onthouden

Conclusie

Het beheren van verschillende sleutels voor meerdere sloten is een ontmoedigend karwei. Dezelfde sleutel voor meerdere sloten kan het aantal traditionele sleutels dat nodig is voor het beheer van een faciliteit sterk verminderen.