Woningbouw

Simpele manieren om uw sleutels te organiseren - Van A tot Z Sleutels & Sloten

Het is verrassend makkelijk om uw sleutels te verliezen. Neem bijvoorbeeld even de tijd om na te denken over iets wat u vorige week met uw gezin heeft gedaan. Had u wat frisse lucht nodig en wilde u even naar buiten? Moeilijk om dat te doen als u uw sleutels niet kunt vinden. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om ze te organiseren.

Nagellak

Het eerste wat u kunt proberen is om er wat nagellak op te doen. Zo zijn uw sleutels te onderscheiden, vooral als ze er op het eerste gezicht allemaal hetzelfde uitzien. Pak uw sleutels en leg ze plat op een stuk keukenrol, een krant of wat servetten. Op die manier zal het oppervlak waar u aan werkt geen vlekken krijgen. Pak dan de nagellak; leen wat van een familielid als u er zelf geen hebt. Geef elke sleutel een andere kleur en maak een lijst met de betekenis achter de kleuren. Laat de ene kant van de sleutel drogen voordat u de andere kant doet. Als alle nagellak droog is dan kunt u de sleutels weer aan de bos doen.

Gebruik een marker

Een andere oplossing is het gebruik van een marker. Geef elke sleutel eerst een voorbewerking met transparante nagellak. Gebruik dan de marker om de sleutels te kleuren. Op deze manier kunt u verschillende kleuren voor verschillende doeleinden bepalen (een is een huissleutel, een is voor de auto, een andere voor het kantoor, etc.) maar u kunt er ook nummers of vormen aan geven en deze in uw telefoon bijhouden wat ze betekenen. Het is in theorie een goed idee om bij te houden welke sleutels u voor welk doel gebruikt, maar in de praktijk vervelend als u ze ooit kwijtraakt.

Gebruik verschillende ringen

Als u meerdere sleutelhangers heeft, dan moet u deze gebruiken! De sleutels die u het vaakst gebruikt, kunnen bij elkaar worden gehouden voor een gemakkelijke toegang, maar sleutels die u niet zo vaak gebruikt, kunnen aan hun eigen ringen worden bewaard, zodat u ze gemakkelijker kunt vinden wanneer u ze nodig hebt. Zelfs als u geen aparte sleutelhangers hebt dan is dat geen probleem. U kunt ook trekbandjes proberen als u niet te duur uit wilt zijn bij het organiseren van uw sleutels.