Bedrijf/Industrie

Elektronische toegangscontrole voor bedrijf en industrie - Van A tot Z Sleutels & Sloten

SALTO Systems elektronische toegangscontrole gebruikt de meest actuele technologie voor de meest ultieme beleving in veiligheid. Verfijnd en esthetisch verantwoord design gecombineerd met een modern ontwerp stelt bedrijven in staat de efficiency te verhogen in een veilige en stijlvolle omgeving.

Ons exclusief SALTO Virtueel Netwerk (SVN) vereist geen vaste bekabeling, WIFI-netwerk of bouwkundige aanpassingen in bestaande situaties bij gebruik van de meest voorkomende deursloten. Hierdoor kunnen codes van gastkaarten en kamersloten snel worden aangepast en op afstand worden beheerd. Het is niet voor niets dat veel bedrijven al tot de conclusie zijn gekomen dat SALTO de beste keus in in veiligheid en comfort, voor zowel bezoekers als personeel.

SALTO XS4 is een technologieplatform dat een economisch optimale oplossing biedt en voldoet aan de hoge eisen die aan sluittechnologie worden gesteld. SALTO XS4 is meer dan zomaar een elektronisch gestuurde deuropener. Met SALTO beschikt u binnen één installatie over zowel een bekabelde (on-line/offline) als over een onbekabelde (stand-alone) toegangscontrole met geïntegreerd softwarebeheer. De onbekabelde onderdelen worden echter toch met elkaar verbonden door het virtuele netwerk SVN.

Met de productlijn SALTO XS4 beschikt u over een systeemplatform dat de ideale sluitoplossing kan bieden, afgestemd op de inzetsituatie: van elektronische beslagen tot wandlezers, grendelsloten en knopcilinders. U kunt kiezen uit een groot assortiment van ID-media, uitgevoerd als contactchip of contactloze chip (proximity). Of het nu gaat om buitendeuren, kantoordeuren, schuifdeuren, zwenkdeuren, sluisbesturingen, liftinstallaties, lockers of garderobekasten, het systeem past zich aan uw wensen aan.

Van A tot Z is sinds het ontstaan van het SALTO-concept in 2001 geautoriseerd dealer van dit systeem.

Download de SALTO-brochure.